ZA PADLÉ SNY A ANDĚLY

ZA PADLÉ SNY A ANDĚLY

Anotace: ...

Než z prsou smetany slíznu
Než ti má touha něco nadělí
V duchu si odříkám tryznu
Za padlé sny a anděly

Za sny co byly
Za sny co přijdou po tobě
Než zase básník sněhobílý
Zjeví se ve své podobě

Že každý pohyb ve tvém lůně
Může být jednou slzou v básni
Tak opájím se z tvojí vůně
A proto lásko zhasni

Vzdychání sladké jak karamely
Než k novému dni se rozední
Snad proto abychom nezapomněli
Že zrovna ten může být náš poslední
Autor jethullfan, 04.01.2011
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta G., Gabrielle, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Anjesis, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a vzdychání jako karamely také:-)))

04.01.2011 22:49:00 | CULIKATÁ

Moc dobré.....ST

04.01.2011 20:48:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí