Nashledanou

Nashledanou

Anotace: N

Nesmíš to vzdávat psal jsi mi,
ale já nemám zájem o nic,
skrývám se před Tebou,
skrývám se přede všemi,
pochopte, že chci být sama.

Se svými problémy,
se svou vírou/nevírou,
cítím blízký konec,
cítím, že mě opouštíte.

A přestávám doufat v dobro,
bylo toho dost,
bylo toho přespříliš,
konec všemu a všem.
Sbohem.
Autor come-past, 04.01.2011
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí