Šeptáš mi...potřetí

Šeptáš mi...potřetí

Anotace: Doporučuji nejdříve přečíst první dvě části. Snad se bude líbit.

Šeptáš mi, že mé srdce tluče jen bolestí,
pro smutek, alkohol, neřesti...
Šeptáš mi, že z mého srdce se stal kámen,
že s mými city už je amen.
Šeptáš mi, že rozdávám jen bolest, slzy,
že mé srdce tluče v nedobytné tvrzi...
Šeptáš mi o lásce, že mi není dáno poznat její slasti.
Šeptáš mi, že mé srdce je odsouzeno k nekonečné strasti.
Šeptáš mi, že mě všichni zradí...
Mlč už!!!
Nebudu poslouchat tvá slova hadí...
Autor Azazen, 04.01.2011
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Laivindia, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí