Abonetní cykly

Abonetní cykly

Anotace: První místo vyhrává dívka se startovním číslem čtyři !!!

Sbírka: Věci neměnné

Z prvních lásek zbyly jenom dopisy,
z druhých už i nějaká ta fotka.
Ze třetích rozmaruplné procházky
v prošlapaných polobotkách...

Chci tě takového, jaký jsi,
řekla dívka se startovním číslem čtyři.
K naší lásce chybí už jen podpisy,
a já vím, kam ta holka míří...

Čtvrtá láska v pořadí,
v srdci mém si zařádí.
Už jsme spolu řadu let,
na naší lásku jsme si zvykli.

Tam kde je vůně života,
racek se z nebe chichotá.
Nemáme si co rozmýšlet,
žijeme spolu jak se dá
na abonentní cykly.

První lásky jsou už dávno minulost,
druhé zvolna ztrácejí v čase.
Třetí smrdí, jako tři dny starý host,
jen ta čtvrtá podobá se spáse.

Drží se, jak klíště, na věčnost,
od své lásky směle předává mi klíče.
Už kručelo mi v srdci a to dost,
jak v žaludku nějakého dříče.
Autor patrikus, 04.01.2011
Přečteno 567x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlastimil Oldřich, Descardea, Lota, Quigleika, CULIKATÁ, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kakra, tahle se mi hodně líbí!!!...

20.01.2011 13:41:00 | Lota

díky Láďo :-) původně jsem to psal na obědnávku, ale raději bych to zpíval sám :-)

04.01.2011 23:39:00 | patrikus

Skvělá! Abonent - předplatitel! Krásná čistá láska, když ji dáváš prachy předem! Někdo tomu říká perioda, a neplatí ani po. :o))
Taková krásná skoro "zasr." básnička. Líbí se mi!

04.01.2011 23:33:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí