vzpomínka srdce

vzpomínka srdce

Anotace: další noc má krátce bezesná plná vzpomínek

4.1.2011 23:18

vzpomínka srdce

O srdci mém se mi zdá
spánek neklidný
mysl je tajemná
o Tobě sním

jsi tajemná
v zemi vzdálené
v jiné náručí utěšována

a já....

jen ženatý
osamocený chlap
se srdcem
který Ti chtěl dát
s rolí kterou nechce hrát
přec musí jít dál
ze zvyku
a černým svědomím
které mu nedává spát
neb Tebe má rád

život je úskalí
cesta daleká
ta jež k Tobě vede
ta jež trním zarostlá
tak jest....

co dál ...?
nevím ....

Asi svině jsem
leč to bolí
a mysl se temní
nic nenadělám ...
Autor JarekBrnoCz, 05.01.2011
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Helena Lovecká, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné myšlenky.

29.01.2011 23:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí