Dva roky

Dva roky

Anotace: 2.2.2011, 2roky

Právě teď jsou tomu dva roky,
co zkřížily se jejich kroky.
Poprvé, co polibek si dali
a lásku věrnou si přísahali.

Před dvěma lety stáli v objetí v Telči před Tescem,
srdce bušila tím jiskřivým, vášnivým zábleskem.
Dnes jsou tomu dva roky,
co poprvé objal její boky.
Dva roky lásky naší, co stále hoří
a smutek zháší.

Nikdy nebyla jsem šťastnější,
než po boku tvém,
bok po boku půjdu s Tebou,
než bude mi lehká zem.

Dva roky a dalších sto let před námi,
bojujeme za lásku,
co všechny city předhání.

Máme svůj svět, do kterého smíme jen Ty a Já,
v tomhle světě jsi jen můj a já zas Tvá.
V našem světě malých kouzel a zázraků,
půjdem spolu ruku v ruce,
do posledního soumraku.

Dnes tomu dva roky jsou,
kdy dala jsem Ti srdce své,
co dříve zahaleno bylo černou tmou.
Dnes výročí dvouleté slavíme,
dvě oči,
dvě ústa,
dvě srdce, které v jedno spojíme.
Autor Lenny, 05.01.2011
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí přeji do dalších let
ať stále s láskou procházíte svět:-))

05.01.2011 13:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí