Tys

Tys

Anotace: mé všechno

Tys múj osud
co dosud
mi tě odpíral
Tys múj desetník pro štěstí
v době neštěstí
Tys moje důvěra ztracená
věř, těžce splacená
Tys můj deštník v hustěm deči
moje náplast na bolesti
Tys má víra
nevěrníka
Tys mé štěstí i můj smutek
odvaha a dobrý skutek
Autor BlackAngel, 05.01.2011
Přečteno 441x
Tipy 12
Poslední tipující: come-past, Anjesis, Kubino 2, Gabrielle, CULIKATÁ, Jiskroid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí