Věčnost okamžiku

Věčnost okamžiku

Anotace: Tentokrát jsem jen prostředníkem vzkazu. Vzkazu, jenž překročil mnohem víc než propast času. Vzkazu, v němž je skryt jeden a zároveň všechen Osud.

Vycházíš
jako Měsíc.
Vycházíš
jako tisíc
budoucích úsvitů.
Rozplýváš
se přede mnou
jako přízrak,
jako ztělesnění
všech pozemských
krás.
A záříš.
Záříš jako démanty
horkých nocí.

Splýváš s nocí
jako satén Tvých šatů,
splýváš
jako jejich modř.
A ve Tvých očích
rozkvétá pouštní růže,
zalitá vláhou
Tvé stříbrně
třpytící se kůže.

A já jen stojím,
omráčen věčností,
která bere dech.
Omráčen ohněm,
který spaluje zaživa.
Ohněm touhy...
Ohněm vášně...
A především plamenem,
jenž plane mnohem víc.
Plamenem,
který překoná
život i smrt.
Plamenem,
který překročí
propast času.
Plamenem,
který žije
věčným voláním,
jenž se nese epochami.
...Láskou...
...Osudem...
Autor Denael, 05.01.2011
Přečteno 518x
Tipy 8
Poslední tipující: Chancer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nehasit, hořím!

08.01.2011 13:33:00 | Chancer

I když si jen prostředníkem vzkazu..je to nádherně napsané ST!

05.01.2011 20:46:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí