NE

NE

Anotace: Pro toho, s kým jsem měla strávit zbytek života, ale musela jsem to ukončit, ačkoliv jsem ho nikdy nepřestala milovat..

NE!

Ne, já vím, nejde se vrátit,
jak jsem Tě jen mohla ztratit?
Ne, nemůžu si to odpustit.

Ne, slzy nepřestanou slzet dál,
nejde zapomenout na to, co jsi mi dal.
Ne, ty ses mě na to přece neptal.

Ne, řekl si je to furt ve mně,
už nežijeme spolu v jednom domě,
Ne, ublížila jsi mi moc-to rozhodně.

Ne, srdce už nemůžu jinému otevřít,
teď, v budoucnu, ani nikdy dřív,
Ne,prostě miluju Tě, dokud budeš žít.

Ne, pochopila jsem, už Ti nescházím.
Klid v duši z toho nenacházím.
Ne, všechny ostatní s lhostejností přecházím.

Ne, nesmířím se s touhle ztrátou,
už navždy budu holkou tou,
jenž bude žít s Tebou, přesto samotou..
Autor Niké, 21.01.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí