Dobrou

Dobrou

Anotace: to je pro meho kamaráda

Dobrou ti píšu.
Dobrou ti nechci říct.
Nechci se s tebou loučit.
Ale ty už dávno mě nevnímáš
ty už dávno šel si spát.
A proto ti píšu.
A proto chci abys tu ještě byl.
A jen si se mnou povídal.
Doufám ,že se ti bude zdát krásný sen.
Doufám ,že to bude jen o hvězdách,
které tě hlídat chtěj.

Já si už taky půjdu lehnout taky si půjdu zdát.
A druhý den se tu zas sejdem
a budem si povídat.
Tak dobrou.
Tak už se s tebou ločím jen.
Doufám že to bude krásny sen,
který se bude zdát všem.
Autor 89Rosa, 22.01.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí