Venku je tma

Venku je tma

Anotace: no co k tomu říct jen že je venku tma :)

Venku je tma.

Víš že je venku tma.
Venku je tma a já tě tam hledám.
Venku je tma a já se ztracim jen.
Venku je tma a ty mě voláš.
Venku je tma a já se za tebou blížím.
Venku je tma a najít tě nemůžu(nedokážu).
Venku je tma a měsíc svítí.
Venku je tma a hvezda tě má.
Jo a víš ,že je venku tma.
Autor 89Rosa, 22.01.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí