Procházka

Procházka

Anotace: P

Les provoněný vůní jabloní nachází se v mém snu,
vyjasněný den nechávám plout přírodou,
mám já to štěstí, že lásku kolem míjím,
mám já to dar, že blaho přijímám.

Svět uprostřed mých snů pluje dál,
já nestačím vstřebat všechen žár,
který zapálila láska z přírody,
stromy chápou, listy mávají, plody dozrávají.

Kroky míjím palouček, který ukradly macešky,
pes, co štěká v dáli žádá o odpuštění,
nejsem sama, i když kolem nikdo z lidí není,
mám já to blažený klid, který by chtěl každý mít.

Svět uprostřed mých snů pluje dál,
já nestačím vstřebat všechen žár,
který zapálila láska z přírody,
stromy chápou, listy mávají, plody dozrávají
Autor come-past, 06.01.2011
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné ... příroda dobíjí baterky ... ST

06.01.2011 18:45:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí