Co když...

Co když...

Anotace: ...

Sbírka: Ztrácím tě

Ano
Už je to dávno
co skončil můj sen
Okamžik jen
a všechno je pryč

Vím
Cítím to
Žiju dál
Jakoby se nic nestalo
nic nezničilo

Denně chodím po ulicích
s úsměvem na líci
a nebojím se
netěším se
že tě potkám

Co když to ve mně ale neumřelo?
Co když to ve mně neskončilo?
Co když už nikdy nepochopím hvězdy?
Co když tě budu milovat navždy?

Co když budu dál usínat s tebou v mysli?
Co když nepřestanu rozsvěcet knoty, které zhasly?
Co když bez tebe nebudu chtít být?
Co když bez tebe nebudu chtít žít?

Co když to bude bolet
až tě s ní uvidím
šťastného
...
Autor Ori Eremos, 06.01.2011
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí