Láska

Láska

Anotace: láska je někdy opravdu nedosažitelná i kdybychom ji opravdu chtěli...

Zamrzlou krajinou se jen tak procházím,
třeba na svoji lásku končně narazím.
Jsem zamilovaná až po uši,
on to ale vůbec netuší.
Zájem o mě nemá,
přitom mě to srdce trhá.
Procházím se hlouběji do zimy,
nikdo o mě vážně nestojí.
Stále ale budu v lásku doufat,
a pěknou krajinou se brouzdat.
Autor Tea, 06.01.2011
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí