živý Sen

živý Sen

Anotace: připadám si jak ve snu..

Sam usínám,
a oči zavírám,
Začínám snít,
A s tebou žít,

Dny a noci s tebou,
Drahými sny jsou,
Snad nastanou časy,
Kdy všechno řekneme si,

Procházet životem,
Plnit si cíle,
S našimi dětmi,
Prožívat i špatné chvíle,

Dojít ke stáří,
Celý život s tebou,
S úsměvem na tváři,
Stále nechci jinou,

Mít tě u sebe,
Na věky věků,
I s odchodem do nebe,
Spínat ti ruku,

Ze snu živého,
slunce, probouzí mě,
Snad dopovím to, že
Mil... ..!
Autor March, 06.01.2011
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: hypertenze, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí