Vysvobození

Vysvobození

Anotace: ....To je bohužel taky pryč...

Jak princ na bílém koni objevil ses Ty,
s Tebou zmizely veškeré trampoty.

Opět sama sebou jsem,
pod nohama cítím pevnou zem

Děkuji, žes vysvobodil mě z prokletí,
vez, že ráda vrátím Ti to, chceš-li vzápětí.

Jsi nejkrásnější sen, co se může zdát,
chci jediné - aby celý život měls mě rád.

Nevím, jak vyjádřit Ti vděk,
řekni si tedy sám, časem nebo hned.

Miluji Tě, nezmění to nic,
chci štastným Tě udělat, nic víc.
Autor Manndarinka, 06.01.2011
Přečteno 362x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, jethullfan, come-past, CULIKATÁ, Gabrielle, rezina, March
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímná, krásná!

06.01.2011 18:36:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí