Verš pátý

Verš pátý

Anotace: Nový začátek.

Sbírka: Bolesti srdce

Kdo cítil lásku, ten pocit pozná,
jen pro ni žíti, ta síla je mocná.

Mé srdce hoří, hlava se točí,
velmi mi schází pohled tvých očí.

Když nejsem s tebou, já steskem umírám,
na chvíle u tebe velmi rád vzpomínám.

Celý svůj život jen tobě dávám,
vznáším se v oblacích když s tebou spávám.

Teď našel jsem lásku, mé slunce zas vychází,
já velmi tě miluji, už mi nic neschází.

Ach spousta překážek v cestě nám stojí,
tvou láskou upřímnou mé srdce se hojí.

Já v životě nemiloval tak jako tebe,
ze všedního života je najednou nebe.

Má láska k tobě věrná vždy zůstane,
snad se můj polibek až k tobě dostane.

Až se mé rty dotknou těch tvých,
a až tě pak políbím - nebude to hřích.
Autor basnikbezejmena, 06.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, jethullfan, come-past, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí