Verš šestý

Verš šestý

Anotace: Vyznání . . .

Sbírka: Bolesti srdce

Nestačí věty, nestačí slova, nestačí hlásky,
jak jen ti říci, své vyznání lásky ?

Já dokázal snést bych ti i modré z nebe
a do světa vykřičet, že miluji jen tebe.

Miluji tě natolik, jak jenom mohu,
za to, že jsem tě poznal děkuji bohu.

Jak moře bez vody, jako poušť bez písku,
žiji jen pro tebe a chci ti být na blízku.

Jen a jen s tebou chtěl bych vždy být,
jen tebe miovat a s tebou žít.

Ty jsi mé zlatíčko, ty jsi má kráska,
ty jsi má beruška, ty jsi má láska.

Prožil jsem s tebou překrásné měsíce,
bez tebe žíti nechci už více.
Autor basnikbezejmena, 06.01.2011
Přečteno 419x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, Kubino 2, jethullfan, Já sám, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super vyznání lásky :-)

06.01.2011 18:31:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí