Prosinec

Prosinec

Anotace: ..

Sbírka: The Legacy

Možná se mi to jenom zdálo,
to všechno, co se tady stalo..
Ty sny jsem nechal odejít,
teď je už nejde zachránit.

Říkala, že dneska ne,
jednou si na to vzpomene.
Láska a něha jen na pár chvil,
to čas se nám na chvíli zastavil.

Ležela tam a usínala,
z pokoje jí hudba hrála..
a já od ní kousek stál
a dělal, že ji nevnímal..

Přemýšlel jsem, kde jsem byl,
když z lásky mi jen dojem zbyl,
kam jsem zmizel, nemám zdání,
..mohl jsem se vrátit za svítání?

..Stála tam, ale už tam není,
zdálo se to jako nedorozumnění,
že jsem od ní kousek stál
a dělal, že ji nevnímal..
Autor kalcit46, 06.01.2011
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí