Šťastná

Šťastná

Anotace: Vzpomínky, hlavně ty nepříjemné, nejde jen tak vymazat...

Několik to let, snad šest
Začal jsem si tě všímat.
Jenže pak přišel ten majáles
A tys šla radši jiného objímat.

Objímání nevydrželo ti dlouho,
Opět jsem tvou pozornost upoutal,
Než jsem se stačil rozkoukat,
Za jiným šla si dál.

Dvakrát dala si mi košem,
Já přesto pro tebe tu vždy byl,
O lepší maturák se pokusil
A jen štěstí ti přál.

Přišla výška a naše láska,
Bohužel krátká pro oba,
Udělal jsem chybu,
Proč, víme oba dva.

Přišlo léto, dala si mi naději,
Kterou si pak sfoukla jako svíčku.
Poprvé zlomilas mi srdce,
Naštěstí jiná mi ho brzo slepila.

Přesto když bylo zle,
Byl jsem tu pro tebe.
Jako teď v létě,
Kdy tobě srdce spřízněná duše zlomila.

Přišel podzim, tys změnu hledala,
Opět byl jsem ti dobrý,
Jenže nebylo místa pro nás,
Což jsi nepochopila.

Tak náplast našla si jsi jinou,
Že mě jen když je zle znáš.
Chybu, že jsi udělala, nepoznáš.
Omluvu, že po tobě nemůžu chtít.

Vždycky jsem ti jen štěstí přál,
Nikdy nešel proti němu.
Proč ty, žes mi ublížila a ubližuješ, neuznáš?
Doufám, že to štěstí teď máš.
Autor Petr Šajdar, 06.01.2011
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenka Hrdá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí