Jako by nic

Jako by nic

Anotace: :((

Děláme jako by nic,
při tom díváme se do očí,
jako by nám srdce chtělo něco říct,
přitom slova mu nestačí.

Měli bychom byt vzdálení,
nenávidět se z toho zklamaní,
a přitom jsme si blízko,
v náručí -- na tvář políbení.
Autor přema, 07.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Sladkalu, Larey, Gabrielle, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí