Brzy na rty políbit..

Brzy na rty políbit..

Anotace: ... už je trošku líp :)

Sedíme spolu večery u vína
rozlití rosnými rubíny

Na stolku pro Tebe
vázička
květina

Ruce jsou si blíž
Pohladíš
Sni sni sni

A o čem chtěla by milá snít?

Má oceán v očích
Na něm Chyť mě.. chyť!

A já jen nesměle proplet s Tebou prsty
a srdce řeklo mi
Nechceš rozdělit..
Z deště míváš strach
Na líčku sněženkový třpyt
pro v nekonečnu mosty
a jestli je mi líp?

Květinko upřímná
ještě je brzy
na rty..

...
Autor J's .., 07.01.2011
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Niky88, Sladkalu, efeeez, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,ono to musí správně uzrát :-)

12.01.2011 01:17:00 | Vanilková Ninja

Všechno má svůj čas...ST

08.01.2011 01:21:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí