Lásko

Lásko

Anotace: té jediné..

Že jsi krásná zase říkám
budíš to co ve mě dřímá
zlomyslnost už se mění
v láskyplné uklidnění

Tvůj obraz mám stále v hlavě
být malíř tak kreslím právě
tvou skicu, oči, úsměv, vlas
co nenakreslím je Tvůj hlas
rád poslouchám Tvé vyprávění
do ranního kuropění

ten obraz si sebou nosím
když pak řekneš jdi už prosím
Tvůj hlas zní mi ozvěnou
a já nemyslím na jinou

mám Tě uschovanou v srdci
v srdci
v hlavě
v duši
celéhos mě prostoupila
na rty úsměv nakreslila
po troškách mě tiše měníš
a možná o tom vůbec nevíš

pro Tebe se změním

rád..
Autor mida, 07.01.2011
Přečteno 435x
Tipy 21
Poslední tipující: Divoženka1, Any 4, Vanilková Ninja, Gabrielle, Psavec, labuť, Jiná, danav, carodejka, Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdíčková,super Mido

12.01.2011 01:08:00 | Vanilková Ninja

je moc krásná...

08.01.2011 10:45:00 | Kett

Užívej si zaláskování:-))).Hezké.

07.01.2011 21:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí