Poslední nadechnutí

Poslední nadechnutí

Anotace: Poslední nadechnutí.

V rukou bolavých
držím propisku
nedostává se mi dechu
popadám jej
přesto musím psát
"Odcházím.
proč? To neříkám"

Nádech. Výdech.
Nádech,
ten poslední.

Zničená láskou,
zhynulá touhou,
zabitá mírem,
skleněná realita.

Odcházím člověče.
Autor come-past, 08.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí