V kapičkách...

V kapičkách...

Anotace: Doufám, že vás toto dílo alespoň trochu zaujme a pokud možno byl bych rád za nějaké komenty. S úctou Azazen

V kapičkách osamění krůpěje,
pověz mi co je naděje?...
Snad světlo v nejtemnější chvíli,
snad když víra stále proudí skrze Tvé žíly?
Co je to štěstí miláčku?
Snad hrad postavený z obláčků?
Pověz mi, co vlastně víra je?
Snad síla jít dál když život řítí se do háje...
Pověz mi, moje milá co je stesk?
Snad když srdce bolí a očím nezbyl žádný lesk...
Pověz mi, co je touha?
Snad když každá chvíle bez Tebe zdá se dlouhá,
snad když si přeju zlíbat lesk z Tvých rtů...
Snad když si přeju být s Tebou do konce svých dnů,
je to snad Láska milá má?
Však láska Tvá je mi neznámá...
Autor Azazen, 08.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, mosquito, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí