Titulek: ! (krátký název, max. 100 znaků)

Titulek: ! (krátký název, max. 100 znaků)

Anotace: Nemám sílu na stručný popis, zmizni a nevracej se.

V čem byl lepší, v čem sakra je?
Proč už tehdy košem si mi raději nedala?
Proč na důlku mě líbala a srdce mé si brala?
Proč brouček, miláček a zlatíčko?
Není ti aspoň smutno, maličko?
Ta úzkost, když na Tebe pomyslím,
proč to nemůžeš zažít se mnou?
Přetvářka, zvenku hrdina, uvnitř zraněný a umírá,
proč to nemůžeš zažít se mnou?
Slzy v očích, tělo bez duše,
ani za sbohem jsem Ti nestál,
jen za posmutnělý obličej? Kéž by aspoň to...
Ty a rozmýšlet se pro koho.. už dávno si věděla,
ráda mě trápíš a trápila?
Jen další zahozený za hlavu kluk,
ani trochu slitování, hned tam stojíš s ním,
že snáším to špatně je Ti vlastně fuk.
Teď se vším bych skončil nejraděj,
vymazat přátelé, zašít se, kde spolu jsme bývali,
kdy mé city radostí zpívaly,
prostát tam den i noc, i měsíc i rok,
pak už jen jeden krok,
sklopit hlavu, vyházet batůžek můj na první zem,
srdce mé sis vzala, klidně si ho vem,
je to už jen kousek bezcenného kamene,
do kterého se hluboko nožem rylo,
krásné a sladké to s Tebou bylo,
krásně se mi snilo,
myslel jsem, že Tobě taky,
ale nevěřícně na to koukám zpátky,
vím, že tyhle slova s Tebou ani nehla,
Tvoje tvář ani trochu nezkřehla,
a nakonec, moje slova smažeš, jako všechno,
hlavu zvedneš, a na mě zase zapomeneš.

....

Až na konec Tvých dnů teď víš,
že máš na svědomí mě,
tedy aspoň mé srdce, to spíš..
Autor Martin Flídr, 08.01.2011
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: L., Gabrielle, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska bolí... takže otázka je, proč každý o ni tolik stojí...

09.01.2011 14:55:00 | strašidýlko-střapatý

Ta je ale bolavá:(.Posílám kamarádské pohlazení,ať Ti tolik smutno není,časem se bolavé srdíčko opět v radostné změní,uvidíš-čas ho uzdraví a zase bude dobře.

09.01.2011 10:18:00 | CULIKATÁ

Jejda to je ale smutku :-(

08.01.2011 23:38:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí