Modlidba

Modlidba

Anotace: Kde láska zpívá, víš to?

Bílá oblaka,
splav Lužnice šumící veselým dnem,
smích života na plážích rybníků,
tráva orosená mládím,
les se zpěvěm ptáků,
tam tě o ruku požádám dívenko něžnosti.

Tam půjdeme,
vysokou trávou s nádechem modra,
tam půjdeme, pod klenbu hučícího lesa,
kde láska zvoní ve zvoncích,
tam pokleknu,
ruku vložím ve tvou,
a den, den bude knězem.
Autor Hombre, 09.01.2011
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Z kapky deště, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí