Na prvních láskách...

Na prvních láskách...

Anotace: ...

Na prvních láskách krásné to jak
krátké jsou,
Dítě směs kopretin nasálo,
z vojny dopis pláče jak měsíce
jdou,
pak zdvižený malík, za málo.

Na prvních láskách krásné to jak
něžné jsou,
do dvaceti kráčí s nóblesou,
dech se snoubil s dechem..,ruce
zvou,
tě na stříbrném táce ponesou.

Při prvním odloučení ztrácí
kuráž dech,
srdce k obloze bol napíná,
po prvních dnech obrůstá první
lásku mech,
absence cizí šat odpíná.

Na první práci kolektiv se fajný
zdát se byl,
nectí konec kdo stál začíná,
číselník jedničku ve svém
stínu skryl,
ale koho to dnes zajímá.
Autor Zdenek, 09.01.2011
Přečteno 410x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, hašlerka, Květka Š., Mbonita, labuť, NikitaNikaT., zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, první lásky...ST

09.01.2011 18:59:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí