Nejistota

Nejistota

Anotace: Je lepší krutá pravda nebo milosrdná nevědomost?

Sbírka: Snad ti napoví

Nejistota - děsivá i sladká,
k zbláznění, a přesto mě láká.

Co v očích máš je láska snad?
Jestli ano, pak pravdu chci znát!

Ale co když jen vidím, co vůbec není,
a pravda je kruté odmítnutí?

Jsem zbabělec, co raděj' sní
a v nejistotě svůj život utopí...
Autor pusinky111, 09.01.2011
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta pravá pravda je vždy lepší než lež, protože osvobozuje...ST

09.01.2011 16:53:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí