Čaroději

Čaroději

Anotace: Věnováno A. B., jedinému čaroději, kterého znám.

Tančím s tebou,
je to v mojí hlavě.
Naše dlaně se hladí něžně a hravě,
při dotyku ohněm hoří i mrazem zebou.
Můj pohled splývá s tvým.
Shořím,
jistě to už vím.

Jsi čaroděj s listy ve vlasech,
vtáhl jsi mne do ohnivého kruhu-
-jediný svého druhu.
Budeš se mnou i zítra.
Jdu slepě po hlasech,
co derou se mi z nitra.

Tvé rty jsou mou extází,
tvé doteky otráví mysl.
Řekni,
odkud ty pocity pochází?
Jak kýče obracíš v to,
co má hluboký smysl?

Milovat se tancem dlaní-
-zažít,
jak ten cit spaluje.
Mé skutky duši mou haní,
není však tak černá,
jak se maluje.

Milovat se tancem na rtech-
-poznat,
tohle jenom ty umíš se mnou.
Mé chyby počítej po stech,
nechci se však vydat na cestu temnou.

Včerejšek skončil,
neodešla láska,
odešly rozkoše.
Zbyla tu realita,
zahodit ji tak do koše.

Vzpomínám teď na ty pihy,
co zdobí ti čelo.
Všechny je chci spočítat,
u toho laskat tvoje tělo.

Vzpomínám na ty oči,
krása vyděšené laně.
Já v duchu nikdy nepustím tvé dlaně.
V představách tajně si maluji,
jak jednou do očí vyznám ti,
že z celé své duše Tě miluji.
Autor Marlene, 09.01.2011
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, synanceia, CULIKATÁ, pusinky111
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná básnička, je mi nějak blízká

09.01.2011 17:40:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí