Srdeční tep

Srdeční tep

Anotace: ...

Srdce rozervané v kaluži krve,
Za vším vidím jen obraz tebe,
Snažím se zapomenout a na nic nemyslet,
Na tvůj kouzelný úsměv bojím se pomyslet.

Zářivý úsměv a kouzelný smích,
Je to jen láska nebo další zklamání v očích tvých,
Je to jen touha a vášnivé vzplanutí,
Nebo jen další smutné povzdechnutí.

Nikdo neříkal že vše půjde tak hladce,
V srdci mám jen to jak voníš sladce,
Touha mi drásá mé srdce,
Drásá ho urputně a prudce.
Autor Spajdy, 09.01.2011
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, labuť, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí