Jméno

Jméno

Anotace: její zůstane Vám skryto :-)

Ty jsi důvod
proč ráno vstávám
na vše živé pozor dávám
a lepším clověkem se stávám

to kvůli Tobě
chci všechno rozdat
aby mohl každý poznat
že láska je největší poklad

a díky Tobě
zase věřím
že doletím k těm tajným dveřím
že když spadnu tak do peří

i Ty mi věř
že nechci jenom Tvoje tělo
i když zahálet by fakt nemělo
chci i Tvou duši. I kdyby hřmělo

a v ráji
by bylo nasněženo
zůstanu s Tebou, krásná ženo,
navždy. Ty jsi ta pravá a Tvé jméno

spolu s mým
v srdci ať zdobí strom
ať vidí každý člověk v tom
obrázku můj slib a potom

ten
kdo mu uvěří
smí zaklepat u dveří
a vidět jak se lásce daří
když se dva milují a snaží
Autor mida, 09.01.2011
Přečteno 338x
Tipy 17
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Niky88, Mbonita, Kapka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kett, labuť, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci i tvou duši ,i kdyby hřmělo...,to je originální,moc líbí,st

12.01.2011 01:10:00 | Vanilková Ninja

Moc hezké, cituplné, závěr mnoha lidem známí a tak zbývá mi jen ST!*** Ti dát, víc to nende.

10.01.2011 06:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí