Hořké víno nevěry

Hořké víno nevěry

Anotace: Kdo ovládá vaše činy? Rozum, srdce, nebo úmysl?

Rozlitý víno nevěry
Zničilo obraz lásky
Vetkán hedvábnou nití
Do našich srdcí.
.
.
.
.
.
Malovali jsme tisíci barev
Spirály nekonečného štěstí.
Obraz byl odrazem našich snů.

Ruku v ruce šli jsme světem.
Obraz a jeho krása dělali z nás
Milovníky umění milovat.

Až jednou.
..když už se zdálo
Vše na hranici reality a vesmírné blaženosti

Vylila jsem víno nevěry na
Ono plátno plné křehkých
Iluzí, vizí a představ.
Barvy se rozutekly
A nachová skvrna
Jako krvavá rána
Zasáhla naši lásku
Přímo do srdce.
Smrtelné zranění.

I přesto však..

Odpustil jsi mi.

Ale obraz je od té doby bez barev.
Autor urcite.me.neznas, 09.01.2011
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Shnecek, Kávový Poutník, Maryje..., Kristine Clary-Aldringen, A. V. Nýmand, Sladkalu, doktor srdcí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rozlitý víno nevěry
Zničilo obraz lásky-
nadherná básnička.....ST...

08.04.2011 22:38:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí