Jsem v temnotě...

Jsem v temnotě...

Anotace: Tak tohle jsem napsal po naší první společné dovolené... Člověk netušil jak rychle lze mít vše a druhý den nemít vůbec nic.

Jsem v temnotě a sám,
bez Tebe štěstí nepoznám.
Ne, když nebudeš v mém objetí,
jak žít bez Tebe nemám ponětí.
Tak poraď mi jak to zvládat mám?
Jak mám usínat v noci sám?,
když neusínáš se mnou,
však duši svou mám věrnou
a srdce které miluje jen Tebe,
byl jsem s Tebou v ráji,
ale teď mě samota zas zebe...
Autor Azazen, 10.01.2011
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Marcone, whiolet, Mausik, dream in emptiness, Anjesis, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tvých očích,
chtěla být hvězdou zářivou....
Avšak někdy i hvězdy,
se vzdálí...

29.01.2011 21:16:00 | whiolet

krásně procítěná,.......ST
ať se ti tvé srdce brzy zahojí

19.01.2011 22:06:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí