Až bude se ti stýskat*

Až bude se ti stýskat*

Anotace: ...budu se ti blýskat...

Až bude se ti stýskat,
zahleď se do zrcátka,
kde ještě zapomněl jsi
smazat otisky mých rtů,
lži té sladce růžové,
že měls ji rád,
no zkrátka,
ty chvíle jen tak
nedají se smazat,
ty chvíle růžové,
ty chvíle snad...
Až bude se ti stýskat
vezmi do ruky
si malý hrnek s kávou,
v sedlině budu se ti blýskat.
Autor jvacl, 10.01.2011
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, HarryHH, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až se Ti bude stýskat;

tak pod polštářem stále je můj vzkaz
že i v mých dlaních po ránu je mráz
a v nocích bez něhy jsi daleká, tak blízká...

12.01.2011 07:17:00 | šuměnka

Až budeš se mi stýskat, ...

****- .... má peněženka bude výskat ...:-))

11.01.2011 15:04:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí