Chtěl bych...

Chtěl bych...

Anotace: Pro jednu důležitou osůbku...)

Stačí pohled na tebe a hned je mi fajn.
Stačí pohled od tebe a já se roplývám.
Stačí chvilka u tebe a jsem rád, že na blízku tě mám.
Stačí chvilka od tebe a necítím se býti sám.

Stačí chvilka bez tebe a rázem je mi smutno.
Stačí chvíle bez tebe a myslím na tě víc než-li je nutno.

Chtěl bych...

Chtěl bych tě vidět,
chtěl bych tě znát.
Chtěl bych tě slyšet,
s tebou se smát.
Vídět tvoji krásnou tvář,
slyšeti tvůj krásný hlas,
znát tvoji zář
a smát se celou věčnost.

...celou věčnost býti s tebou.
Jen a jen pro tebe.
Autor Pláša, 10.01.2011
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí