Jed zvaný láska.

Jed zvaný láska.

Anotace: měl jsem uvěřit srdci...

Nic nemám jen díru v paži,
Nejsem narkoman, za to můžou ti vrazi,

Krev zamrzla, mozek dál bojuje,
Pomalu zahřívá, jed co tělem putuje,

V těle nic nenachází, i komory prázdné,
Jeho chování v srdci je zrádné,

Co to je, když před ním nic neutíká,
Že by láska, ta mě se však netýká,

Srdce rozhýbá, ale mozek nevnímá,
Mé chování, chladné se nazývá,

Doktor nic nezmůže, ani lék nepomůže,
Rozhodnutí mě čeká, které správné býti může.

Přemýšlel jsem hlavou a ne srdcem,
Nůž s čepelí mrtvou, hrudí mi projel.
Autor March, 10.01.2011
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí