Zbyl mi jen okamžik

Zbyl mi jen okamžik

Anotace: ...

Sbírka: Za stíny zrcadel

Zbyl mi jen okamžik
ukrytý pod víčky
přiznám se
často se bojím
znovu otevřít oči.

Zbyl mi jen dojem
plynoucí pod kůží
s hořkosladkou příchutí
proudí žilami
a zarývá se do srdce.

Zbyla mi jen vzpomínka
zbloudilá v peřinách
stále tě vidím
jak tiše usínáš
a zasněně spíš.

Tolik mi chybíš!
Autor Marille, 10.01.2011
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, L., jvacl, rumovávíla, Javavia, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí