Heroin lásky

Heroin lásky

Anotace: ---------

Přichází den probuzení
Začíná apatie dní všedních ….
Paprsky ustupují zoufalství, hrám….
A ty se ptáš….není to klam???

Souznění duší spasí tvůj hřích
Pozdě je vykoupení….
Na rohu pikolík stál
A ty jsi pro dnešní noc…. Král !

Zoufale bráníš svůj splín
Ve jménu rozptýlení
Noc otvírá svůj klín
Nabízí pohlazení…..

Vítr roznesl Amorův žár
Po louce smuteční
Ten který v tvém srdci plál
Utichá pomalu v zapomnění….

Střízlivíš v paměti cest
Vzpomínáš duší souznění….
Co neodnesl čas
To rozprášil pocit provinění….
Autor v.hercik, 10.01.2011
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxusní, líbí...*:)

12.01.2011 20:35:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí