Existuje

Existuje

Anotace: Naivita.... a Pepa byl můj pán.

Sbírka: Maruščina sbírka - Okno do dušičky

I když jsem nebyla nikdy moc hodná,
a myslela jsem, že chci být svobodná,
zjistila jsem, že už to takhle dál nechci,
zjistila jsem, že jsou i jiné věci.

Zjistila jsem, že existuje úcta,
že existuje přání políbit tvá ústa.
Zjistila jsem, že existuje touha,
i když kdo touží, ten se v duchu rouhá.

Zjistila jsem, že existuje snaha,
že prohloupí vždy ten, kdo váhá.
Už vím, že existuje láska,
ale co když je to jenom maska?

Bohužel vím, že tebe mít nebudu,
protože nechci všem udělat ostudu.
Asi bys stejně o sblížení nestál,
tak toužím zbytečně, a toužím tak dál . . .
Autor marpesakova, 10.01.2011
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí