Láska jako trám

Láska jako trám

Anotace: Když se člověk zamiluje

Láska jako trám
Tvé srdce jako ledu kus se jeví
Žár mé lásky snad to změní
Oheň vášně ve mně hoří
Do srdce ten cit proradný se noří

Že miluji tě, ta má slova
Musím opakovat znova a znova
Ale tvé srdce jim nevěří
Ač klepu u jeho dveří

Po schodech točitých stoupám
V polibek jediný já doufám
Za tu cestu nelehkou, plnou trní
Jen chvíli s tebou, bez snění

V objetí nás dvou se spojit
Své rány navzájem si zhojit
A už nikdy nemuset být sám
To láska je jako trám
Autor kukopr, 10.01.2011
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí