Ještě mám sůl na svých rtech

Ještě mám sůl na svých rtech

Anotace: Škoda, že odcházíš....

Ještě mám sůl
na svých rtech,
co předtím
na tvých rtech byla.

Ještě slyším
tvůj zrychlený dech
a odhrnuju si
vlasy z čela,
ještě mě vedeš
po schodech,
mnohem déle bych
tu býti chtěla.

Ještě mi šeptáš
ta svá něžná slova,
co voní po burácích.
Ještě cítím lítost,
že se mi v dálce ztrácíš..
Autor Hana Trnková, 22.01.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí