Ještě mám...

Ještě mám...

Anotace: Proč končí věci, které nezačaly? Proč musím snít, když bych chtěla zažívat?

Ještě mám pod nehty
střípečky tvýho jména.
Ještě mám tvoje rty
obtisklý do těch svých.
Ještě mám na místě,
kde chyts mě za ramena
vyrytou monstranci.
Tam, kde jsi na sklo dých,
zůstalo zapsáno
mou vlastní krví
to, co jsme věděli
dřív, nežs byl můj.
Že nejsem jediná,
že nejsi prvý.
Vždy, když tě vidím,
mám chuť křičet "Stůj!"
Bylo to poprvé,
bylo to naposled.
Plamínek zahořel,
zaplál a... zhas.
Na rukách od krve
přehrávám slovosled.
Co píšu do řádků?
Mě, tebe, nás.
Ještě mám ve svých snech
tvé noční můry.
Ještě mám nebe
tak blízko zemi.
Namísto Amora
karikatury.
Ještě mám tebe.
Však ztrácíš se mi.
Autor Descardea, 11.01.2011
Přečteno 438x
Tipy 19
Poslední tipující: Pelican, HarryHH, patrikus, pamp_elka, labuť, Fighting Dreamer, Gabrielle, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pokud se nám nedaří ve světě o třech rozměrech
realizovat naléhavou potřebu štěstí ...

***- ... nic nám nebrání ...
abychom ji realizovali ... v těch nejskvělejších barvách
... ... ... ve svých snech ...

15.02.2011 10:14:00 | HarryHH

po dlouhé době se mi tu něco opravdu líbilo, děkuju

21.01.2011 18:26:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí