Okamžik naší touhy ...

Okamžik naší touhy ...

Anotace: (Ivane, ráda jsem Tě viděla a ráda Tě zas uvidim Tvůj Honzík)

Chce se mi říct,
pojď budeme hřešit,
k čemu teď budoucnost řešit.
Nechci,
aby to byla jen vzpomínka,
vím,
že už nejsem ta dívenka
s tou naivitou v očích
a střeštěným výrazem.
Asi už nejsem
tím toužebným obrazem.
Dovol mi opět
v Tvé náruči spočinout,
nechci Ti dovolit
zase mi uniknout.
Vůbec ses nezměnil,
nezestárl ani o den,
nenechal ses časem
vůbec být okraden
(ani o den jeden,
ani mnou sveden,
jako v ten náš leden.)
Znovu
potkat Tě bych ráda.
Pěknej pech od života
a zrada,
že spolu nemohli
jsme být,
když já vedle Tebe
chtěla žít!
Daruj mi jen okamžik
pouhý,
jen kratičkou chviličku
touhy.
Dovol mi
v Tvé náruči spočinout,
dovol mi
zas Tobě podlehnout.
Nechci sliby
ani veškerý Tvůj čas,
ten nám dávno
už zhas,
ale ten okamžik
mohl by být zas.
Okamžik pouhý,
okamžik naší touhy.
Autor Labanda, 11.01.2011
Přečteno 401x
Tipy 20
Poslední tipující: zelená víla, Danger, Pevya, Mbonita, labuť, NikitaNikaT., carodejka, Kapka, Gabrielle, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné sousto..

28.01.2011 19:44:00 | zelená víla

Toužíš o kousku,který voní teplého obětí...

23.01.2011 11:55:00 | Danger

Tvé dílko zní hodně upřímně... někdy jsou okamžiky, které když se připomenou, jakoby se právě staly včera, a tak člověk touží prožít je znova, znova a znova...

12.01.2011 06:06:00 | NikitaNikaT.

Moc hezká zpověď, pěkně jsi ji napsala, stránečky máš moc hezké, tak ať se ti dál vše daří pohádkově.

11.01.2011 22:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí