O lásce

O lásce

Anotace: S láskou je to někdy těžké, ale bez lásky to nejde...

Chtěl bych říct jen pár slov
O tom že láska je pevnější než kov
Olovo je těžké, láska lehká
Hliník je lehký, láska tak tenká

Čas plyne a my smějem se
Tomu co bylo, co stane se
Láska je křehká jako pírko
Však nedá se smést jak smítko

Láska to je úsměv milované osoby
Láska to je nejkrásnější z ozdoby
Láska je pohled do očí té které miluješ
Láska je chycení za ruku které zbožnuješ

Dva lidi najdou se a poznají
Pochopí že nebude nic, tak plakají
Dva lidi najdou se a poznají
Pochopí že opravdu se milují

Láska jsou někdy velké slzy
Pro některé končí bohužel brzy
Láska je jeden obrovský smích
Miláčku podívej jak padá sníh

Láska je jedno velké zklamání
Láska je o duši poznání
Láska je cennější než život
Když milujete neslyšíte hodin tikot

Minuta je vteřina,měsíc den
V srdci víte že splnil se Vám sen
Rok uteče rychleji než dvacet let předtím
Uvnitř doufáte že jste tím pravým

Potom v slzách tohle píšete
Smůle se do očí smějete
To nejsou slzy smuteční
To je štěstí skutečný

Srdce by jste roztrhali
Proto aby její oči žili
Šli by jste do války pro ni zemřít
Lásko má, toto mi můžeš věřit...
Autor Vox.Cordis, 11.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí