Mravní definice

Mravní definice

Anotace: Anotace bez legrace:D :D :D pardon je pozdě já jsem unavený tak sem napíšu snad jenom to, že to co budete číst je kravina na entou..

Sbírka: Studené podroví

Mravní definice

Zastřešené okenice mého mravu
popraskali když jsem šel na popravu.
Tam Kat mi nohy podrazil

Řval jsem „já jsem předci v právu“
duši nemám černou jako tureckou kávu.
O šálek mi ruku přerazil.

Dej pryč sekeru z pravého kovu
ani krok mám u sebe bombu novu.
Heslo mi k ní prozradil.


Zalekl se
zdrhnul,
upotil se
brvou nehnul
potvora utek...

bum bác prej jsem zlej nemocniční tác...
Autor Kalin, 11.01.2011
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Šárie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí