Spolu

Spolu

Anotace: Opět jedna zamilovaná... a myslím že i pěkná.

Sbírka: De amore et alia

Když cesta má s tvojí se zkříží,
vznikne něco, co Nebi se blíží.
Spolu poznáváme sílu lásky,
když zvíře se zamilovalo do té krásky.

S tebou já se cítím šťastný,
být s tebou je pocit slastný.
Jsi můj anděl, jsi má paní,
jsi ta které nikde není.

Konečně se slnila má touha,
a mám pro koho žít.
Každá chvilinka je mi dlouhá,
když bez tebe mám být.

s tebou jsem šťastný,
s tebou jsem král.
Ty jsi můj poklad,
ty jsi můj ráj.

Já kvůli lásce prošel světa kraj,
a nenašel ji nikde, nic.
Však když já tebe poznal jsem,
získala jsi k mému srdci klíč.

Ať teď dělám, co dělám,
stále myslím na tebe.
Když já jsem sám, co děláš,
myslím na tebe a hledím na nebe.

Já radost mám, když tě vidím,
však smutný jsem, když se loučíme.
Šťastný jsem když na tě hledím,
a když nejsme spolu, tak se soužíme.

Za tu dobu co se známe,
mně změnil se celý svět.
Co sme spolu, tak se máme,
a spolu posloucháme ptákl zpěv.
Autor Jiskroid, 12.01.2011
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí