někdo lásku rád někdo nerád

někdo lásku rád někdo nerád

Anotace: jak ma vipadat laska

Láska je nádherna věc,
kterou všichni máme rádi,
není to vůbec žadny kec,
mají se radí,i kamrádi.

Láska je zranitelná bolest,
ale i vélka radost,
z lásky se dé,težko vylest,
ale,taky velkaá starost,

Na lásku se doplací,
jako nikdy předtím,
někdy se taky něco vyplací,
i před tísici letí,

Za lásku káždy rád bojuje,
někdo víc,někdo málo,
stačí jen nabit ostré naboje,
a mit je ve zbraní nastalo,

Láska dokaže clověka ničit,
ale těžko se,dá s toho vylečít,
když kapka slzy téče po tvaří,
tak i něco,někdy se zadaří,

V každém vztáhu kvéte láska,
v každe lásce se,muže udelat vráska,
v láasce se mužež taky spalit,
ale,kousek štestí v sobě najít,

Každou lásku mužež uhasit,
každou,bolest musuš skusit,
ktéra ti láska nabidne,
aby tvoje srdce bylo klidne,

V lásce se mužež taky stratit,
zabloudit.nebo klidne i nevratít,
jen musiš najít spravnou cestu v lásce,
a aby to trvalo krátce,

Protože když,láska chytné tak nepůstí,
potom láska svůj hněv vipůstí,
ale i každa maličkost v té lásce se překonat dá,
jenže nesmi být v te lásce vadá,

V lásce se nikdy neschováš,
pravě naopak,jak se kní chováš,
musiš najít,taky kousek té důše,
protože láska střilí,šíp přimo s kůše,

Někdo ten šíp přijme někdo né,
v každe lásce se něco stané,
v každé lásce je i smutek,
a ty,chceš abys od ní utek.
Autor apofiss, 12.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm to vim ale fakt psal jsem to prilejel trochu se nediv

13.01.2011 09:18:00 | apofiss

:o))) apofisi díky za start dnešního dne -- mám takové tušení, že kdybys psal střízlivej, vůbec by to nebylo ono!!

12.01.2011 09:54:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí