Můj nereálný sen

Můj nereálný sen

Anotace: Slza stéká po mých rtech..., slova tvá mi vzala dech... Psáno ve velkém nervovém vypětí... Ale miluju tu báseň

Čekám a ty v dáli,
tak otoč se a VRAŤ SE MI!
Vždyť my se měli rádi,
ztrácíš se, zdá se mi.

Vyjdi jen nahoru,
na ten kopec kde jsem já.
Chytni se mé ruky,
ta tu tvoji dobře zná.

Neodmítej pomoc moji,
postrádám tě v sobě.
Uchopím teď ruku tvoji,
já mám co říct tobě.

Tak vrať se!
Mluv se mnou víc,
bez tebe se ze mě stává
pouhopouhé nic.

Stéká slza po mé tváři,
stéká po mých rudých rtech.
Zapšklost tvá mé sny mi kazí
a slova tvá mi vzala dech.

Setři slzy z mého těla,
pomohu ti já s tím rád.
Budem na to dva jak dříve,
budeš zas můj kamarád.

Více toho nežádám,
o nic víc tě neprosím,
však možná jen...

Ne!
Toť pouze můj nereálný sen.
Autor Psychicky.labilni, 12.01.2011
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: Nick Name, H.e.ll., strašidýlko-střapatý, Vampyrella, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenhle smutek zmán... i mě tato bolest provází... i já sním stejný nereálný sen... takže co říct...? snad jen - časem bude líp...

13.01.2011 22:06:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí