den živých snů

den živých snů

Anotace: ze srdce kýč :)

unes mě v červáncích
z předjarních chladných rán!
unes mě bez ptaní
kam budou sny tě hnát

Na obzor svítání
kde sluncí žije jas?
v kopcích i na pláních
mě libě zní tvůj hlas

v poledne rozpěníš
septakord moří ploch
a až se sešeří
ustane let i krok
dvou duší spletených

pak
večerním souzněním
v cinkotu naplých strun
se mnou slyš tiše znít
cit váhy na tisíc tun
Autor Patěnka, 13.01.2011
Přečteno 403x
Tipy 10
Poslední tipující: Mario de Janiero, Gabrielle, Sweet KiWi, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná:-)

13.01.2011 08:37:00 | Gabrielle

Moc hezké.

13.01.2011 06:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí